ADADAO X CRYPTOVN — AMA

Q1: Could you describe us about your project “ADADAO” . What is your project about and how can we see it in action?

Answer- ADADAO is the world’s first interest-free Stablecoin protocol built on Cardano blockchain. ADADAO is a DeFi protocol on Cardano blockchain which facilitates creation of fully collateralized Stablecoins leveraging Native Cardano Assets.

ADAO and AUSD are Cardano Native Tokens and users need to have a supported Cardano wallet to be able to receive it. They will also be able to trade the token in various exchanges.

Q2: I am a crypto investor and I only care about prospect of a crypto that I chose, tell me the reason why I should choose your token over the existing one? What is your token advantage that can convince me to change from my favourite token?

Answer- Basically ADADAO protocol has two tokens: ADAO and AUSD.

ADAO holders have the benefit of earning passive income through staking and participating in the governance of the protocol.

ADADAO as a protocol in itself is a revolution when it comes to borrowing Stablecoin.

Our comparatives in the market are Maker DAO, Frax, Kava ,etc with some notable difference.

Q3: Most of investors just focus on the price of token in short term instead of real value of project. Can you tell us the motivation and benefits for investors to your token long term?

Answer- We have great vision when it comes to the development of the project. In the next few months, we are looking forward to end this fundraising phase this month and moving on list our tokens on CEXs and Cardano DEXs.

We have already started development of protocol and designed the MVP. We will launch our staking platform and keep the development work ongoing on our MVP.

After that, we will move on to create a DAO and transfer control to it in phases. Then through governance more collateral tokens and more pegged Stablecoin will be realised. This is the brief overview of what is to come next.

With all these development, more and more great partnerships, collaborations and listings will be seen. This is automatically make this project promising.

Q4 : Its lending model is 0% interest. This is really great, but, considering that the biggest attraction of lending is profit, how does this 0% model generate profits for lenders? What benefits do the participants get?

Answer- Adadao generates it’s revenue through one-time borrowing fees(0.5%) that the protocol charges user for borrowing stablecoins and also through liquidations that take place in the protocol.

ADAO holders can basically earn passive income through staking.

Q5: Listing on the right exchanges especially major exchanges helps to increase the token price and is a form of Marketing. So Where can we buy Token and what plans do you have for listing on major exchanges (DEX and CEX)?

Answer- We are in contacts with lots of big centralised exchanges and have seen positive response(cannot reveal the names). As far as Dex are concerned, looking forward to Muesliswap or Sundaeswap or any revolutionary DEX comes until then on Cardano blockchain.

Q6: ‘STAKING’’ is one of the STRATEGIES to ATTRACT USERS and HOLD Them long term. Does your GREAT PROJECT have plan about Staking??

Answer- ADAO holders can basically earn passive income through staking. We will also have stability pools where AUSD can be staked and those users will be rewarded on every liquidation that happens.

Q7: PARTNERSHIP & COLLABORATIONS are the backbone in making every project more widespread. Can you list some of ur partners with us?

Answer- Current launchpad partners are:

Cardence.io (https://cardence.io/) | Kick.io (https://kick.io/) | Solster (https://solster.finance/) | Adaxpro (https://adax.pro/) | …adding more

Current KOLs are:

GameFi Capital, Satoshi Club, MH Ventures, FF Capital, AB Ventures, Empire Capital, Crypto Revolution, BlockCast, Altamira Capital, Owl Analytics, Insider Venture, Lazy Rich Society, CryptoVN, Crypto Kingdom Ventures , SKYX, Spirit Ventures and more.

Youtubers on Adadao:

What is Adadao? (https://www.youtube.com/watch?v=49tLigKJhGk) | Zillenial (https://www.youtube.com/watch?v=zBrEQzez7U0) | Crypto Bull (https://www.youtube.com/watch?v=ezPyWKk-75c) | CRYPTO-COM-O-MATH (https://youtu.be/Y6sF6FjvkIA?t=805) | Crypto Profit (https://youtu.be/soVIk4OfK3I) |ALA-AL-SHAMEE (https://youtu.be/ftgdVrVcG3I) | …coming more

Q8 :For ADADAO Holders you do have the ability to vote, can you tell us what they have to make an impact?

Answer- ADAO holders have the option to vote on the following:

Add a new collateral asset type with a unique set of Risk Parameters.

Change the Risk Parameters of one or more existing collateral asset types, or add new Risk Parameters to one or more existing collateral asset types.

Choose the set of Oracle Feeds.

Choose the set of Emergency Oracles.

Trigger Emergency Shutdown.

Upgrade the system.

Q9: What is your strongest advantage that you think will make your team leading the market?

Answer- We have first mover advantage. We are the world’s first project that are providing interest-free borrowing feature which is not yet there in the market.

Q10: Can you list 1–3 killer features of this project that makes it ahead of its competitors? What is the competitive advantage your project has that you feel most confident about?

Answer-

1)Interest free borrowing

2) Stability pools.

3)Passive income.

We are confident of our interest free borrowing mechanism.

Q11: According to the project’s roadmap- what are your most important next priorities?

Answer- In the next few months, we are looking forward to end this fundraising phase this month and moving on list our tokens on CEXs and Cardano DEXs.

We have already started development of protocol and designed the MVP. We will launch our staking platform and keep the development work ongoing on our MVP.

After that, we will move on to create a DAO and transfer control to it in phases. Then through governance more collateral tokens and more pegged Stablecoin will be realised. This is the brief overview of what is to come next.

With all these development, more and more great partnerships, collaborations and listings will be seen

Q12: STAKING is one of the long term strategies to attract and retain users. Have plans on staking your great project?

Answer- ADAO holders can basically earn passive income through staking. We will also have stability pools where AUSD can be staked and those users will be rewarded on every liquidation that happens.

Q13:- Currently from where i can buy ? Is it possible that I can get only by holding it?

Answer- You can participate in public sale that will start on Cardence launchpad on 17th Feb.

--

--

--

World's first interest free stablecoin protocol

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

5 Ways Investing Bitcoin Will Radically Change Your Life

Constantinople: All you need to know about Ethereum’s Hard Fork

Introducing Clunkk…

MakerDao and Dai as the foundation of DeFi

📣 GokuMarket Credit (GMC) Gets 100x Bigger & Better! 🔥🚀

$146,000 for A Bitcoin?

The TIERS in Crodo

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
ADADAO

ADADAO

World's first interest free stablecoin protocol

More from Medium

The Environmental Impact of Blockchain

The Verlux (VLX) Staking Platform (First Look)

Transaction Volume of Cardano ($ADA) Doubles That of Ethereum ($ETH)

Dev update Feb. 28